Prikpraat in Lennisheuvel, afval en meningen ophalen op za. 6 april 2024

Prikpraat in Lennisheuvel, afval en meningen ophalen op za. 6 april 2024

Zwerfvuil roept bij veel inwoners ergernis. ‘Prikpraat’ is een bijzondere activiteit van Combinatie95, die regelmatig wordt georganiseerd. Combinatie95 draagt graag een steentje bij om de overlast te verminderen.  Inwoners worden uitgenodigd om op zaterdag 6 april 2024 met vertegenwoordigers van Combinatie95 op pad te gaan om zwerfvuil te prikken. Deze keer starten we vanuit het parkje Boscheind in Lennisheuvel om het omliggende gebied op te schonen.

Directe lijntjes
Tijdens Prikpraat vragen we bewoners en passanten wat er leeft en welke suggesties zij hebben om de leefbaarheid te verhogen. De locatie van deze Prikpraat is dichtbij het bedrijventerrein. We zijn erg benieuwd naar de reacties over de bedrijven en met name over de impact van VION op de leefbaarheid. Opmerkingen en vragen gebruikt Combinatie95 bij haar optreden in het gemeentebestuur. Door de aanwezigheid van de raadsleden en wethouders van Combinatie95 is er een direct lijntje met de gemeentelijke organisatie.

De start in Lennisheuvel is om 9.00. Rond 11.00 uur is de activiteit afgelopen. Combinatie95 zorgt voor prikkers, zakken, veiligheidshesjes en koffie voor de deelnemers. Iedereen is welkom om te helpen en een praatje te maken. Aanmelden kan via secretaris@combinatie-95.nl, maar spontane deelname is ook prima

Over de auteur

administrator