Jongeren Combinatie95

jongeren

Combinatie95staat voor iedereen in de samenleving. Naast aandacht voor alle wijken en kernen hechten we waarde aan beleid voor jong en oud. De input van jongeren is voor ons dan ook essentieel. We zijn er trots op al sinds de oprichting een zeer actieve jongerenafdeling te hebben.

Jongeren doen bij ons echt mee. Twee van de huidige fractieleden zijn onder de 35 en er staan maar liefst 17 jongeren op onze kandidatenlijst (foto boven).

De jongerenafdeling van Combinatie95 komt regelmatig bij elkaar om politieke onderwerpen te bespreken en van gedachten te wisselen over hoe we Boxtel nog mooier kunnen maken. Daarnaast organiseren de jongeren activiteiten, zoals College Tour (foto onder), een (licht politieke) PubQuiz en informatieavonden op interessante locaties. Zo bezochten ze een Tiny House, woonstichting JOOST en het Rabo Datacenter. Binnenkort vindt een bezoek aan de politie plaats.

De volgende bijeenkomst vindt (digitaal) plaats op maandagavond 23 november 2020. Vrijblijvend een keertje aansluiten? Neem contact op, je bent van harte welkom.