Prikpraat met Combinatie95

Prikpraat met Combinatie95

Combinatie95 start met een nieuw initiatief: ‘Prikpraat met Combinatie95’. Een activiteit die viermaandelijks wordt georganiseerd in een van de kernen of wijken in Boxtel. Inwoners van de betreffende kern/wijk worden uitgenodigd om samen met de wethouders, raadsleden en leden van Combinatie95 op pad te gaan om zwerfvuil op te ruimen, maar tegelijkertijd met elkaar in gesprek te gaan over actuele onderwerpen. De eerste ‘Prikpraat met Combinatie95’ vindt plaats op zaterdag 23 april in Lennisheuvel.

Zwerfvuil roept bij veel inwoners ergernis op. Diverse Boxtelnaren zijn reeds actief om regelmatig zwerfvuil te verzamelen. Combinatie95 is trots op deze inwoners die zich belangeloos inzetten voor een schone en gezonde omgeving. Dat verdient ondersteuning en navolging. Daarom gaat Combinatie95 de komende jaren zelf ook actief aan de slag om een bijdrage te leveren aan opgeruimde wijken. Maar tegelijkertijd ziet Combinatie95 dit als een mooie gelegenheid om op een informele manier met buurtbewoners in gesprek te gaan. Vanuit deze gedachte is het nieuwe initiatief ‘Prikpraat met Combinatie95’ ontstaan. Waar mogelijk of gewenst werkt Combinatie95 samen met reeds actieve vuilopruimers. 

Directe lijntjes

Bewoners kunnen tijdens Prikpraat op informele wijze laten horen wat er leeft in hun dorp of wijk en welke suggesties zij hebben om de leefbaarheid te verhogen. Die opmerkingen en wensen kunnen input zijn voor gewenste aanpassing van gemeentelijk beleid of verbetering van de uitvoering. Door de aanwezigheid van de raadsleden en wethouders van Combinatie95 zijn er directe lijntjes met de gemeentelijke organisatie. 

Eerste Prikpraat in Lennisheuvel

Op zaterdag 23 april vindt in Lennisheuvel de eerste ‘Prikpaat met Combinatie95’ plaats. Start om 9.00 uur bij park Boseind. Rond 12 uur is de activiteit afgelopen. Combinatie95 zorgt voor veiligheidshesjes, koffie voor de deelnemers, afvoer van het vuilnis en de organisatie(kosten). Wil je ook deelnemen aan de eerste Prikpraat in Lennisheuvel? Stuur dan voor 1 april een berichtje naar combinatie95boxtel@gmail.com

Over de auteur

administrator