Welke ideeën heeft ù voor Boxtel?

Welke ideeën heeft ù voor Boxtel?

De gemeenteraad van Boxtel is maandag 12 april gestart met de Week van de Ideeën. Tot en met 18 april kunnen alle inwoners, ondernemers en verenigingen hun ideeën met de gemeenteraad delen. Het uiteindelijke doel is het verzamelen van input voor de kerntakendiscussie die deze zomer plaatsvindt.

De gemeenteraad vindt het van groot belang dat zoveel mogelijk inwoners, ondernemers en verenigingen hun ideeën voor de toekomst van Boxtel overbrengen aan de raadsleden. Tijdens de Week van de Ideeën kunnen inwoners, ondernemers en verenigingen op een eenvoudige en laagdrempelige manier hun ideeën aan de gemeenteraad kunnen laten weten.

We moeten als gemeenteraad ook duidelijk zijn: we willen veel, maar kunnen niet alles. Voor een sluitende begroting zullen we flink moeten bezuinigen of voor meer inkomsten moeten zorgen. Naast het noemen van onderwerpen die u belangrijk vindt, horen we daarom ook graag welke zaken minder hoog op het prioriteiten- en verlanglijstje staan en welke kansen u ziet om te besparen en/of inkomsten te genereren.

In de lokale kranten stond vorige week een advertentie met volop ruimte uw ideeën met ons te delen. Ook deze week staat de pagina weer in de lokale kranten. Deze pagina kunnen inwoners losknippen of scheuren, daarop het idee vermelden en deze in een van de speciale bussen stoppen. De bussen zijn op verschillende plekken te vinden. Liempde: COOP. Esch: Spar. Lennisheuvel: Lennisheuvel 47. Boxtel: DA Oosterhof, Albert Heijn, Plus van der Horst, gemeentehuis.

Niet alleen inwoners wordt gevraagd hun input met de gemeenteraad te delen, ook verenigingen en ondernemers zijn van harte uitgenodigd hun ideeën kenbaar te maken.

We vernemen uw reactie graag uiterlijk 18 april. U kunt de gemeenteraad bereiken via:

E-mailadres: weekvandeideeen@boxtel.nl.

Facebook-pagina: Week van de Ideeën – Boxtel

Postadres:  Gemeenteraad Boxtel, t.a.v. de griffie, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel

Over de auteur

administrator