even voorstellen wethouder Hans Heesen

even voorstellen wethouder Hans Heesen

Hallo mijn naam is Hans Heesen, ik ben Agrarisch bedrijfskundige en was tot voor kort werkzaam als hogeschooldocent aan de HAS in Den Bosch. Dagelijks gaf ik lessen aan studenten en begeleide ik ondernemers op het gebied van duurzaam ondernemen. Een vakgebied waarvan ik vind dat je het realistisch moet benaderen zonder geitenwollensokken. Het zit namelijk vol kansen om niet alleen het klimaatprobleem aan te pakken, maar ook bedrijven goed te laten renderen. Hierbij is wel een gemeente nodig die niet vóór de mensen denkt, maar juist luistert en meedenkt. Mijn gezonde nieuwsgierige houding komt hier denk ik wel van pas.


Ik woon samen met mijn gezin in het centrum van Boxtel en aan een veilig, aantrekkelijk en stankvrij centrum werk ik actief mee. Ons gezin is zeer actief bij het hockey en de scouting en ik ben zelf jarenlang lid geweest van diverse koren. Kortom actief midden in de Boxtelse samenleving en ik ga dat met veel enthousiasme in de politiek verder vormgeven!

Over de auteur

administrator