Fietspraat in Esch

Fietspraat in Esch

Combinatie95 start met een nieuwe activiteit: ‘Fietspraat’; samen met onze wethouders, raadsleden en leden een stukje fietsen en tegelijkertijd praten over zaken die spelen in onze gemeente.


De eerste Fietspraat vindt plaats op maandag 17 juni 2024 in Esch. We verzamelen om 19.00 uur op het plein voor dorpshuis de Es. Om 19.15u starten we met de fietsroute en zullen we kort op een aantal plaatsen stoppen. We bezoeken onder andere de huidige én nieuwe locatie van Hobbyclub ‘Samen bezig’ en één of meerdere locaties van wooninitiatief ‘Joke van der Zanden’. Onderweg op de fiets bespreken we wat er leeft in onze gemeente. De fietstocht eindigt rond 20.15 bij de Es.

Na afloop van deze Fietspraat houdt Combinatie95 een openbare partijvergadering in De Es. Iedereen is welkom om mee te praten over wat er leeft in Esch en de rest van de gemeente. Raadsleden en wethouders van Combinatie95 zijn op deze avond aanwezig. Ze gaan graag met u in gesprek! Wil je een speciaal onderwerp bespreken? Dan kun je dat melden via combinatie95boxtel@gmail.com.

Over de auteur

administrator