Liempde bouwt

Liempde bouwt

Wethouder Peter van de Wiel gaf op dinsdag 11 juni 2019 tijdens de raadsvergadering informatie over de stand van zaken wat betreft de woningbouw in Liempde. Raadslid Joep Schalkx heeft hier in het verleden meermaals aandacht voor gevraagd. Combinatie95 vindt het belangrijk dat er voldoende woningen in onze gemeente, inclusief de kleine kernen, beschikbaar zijn. Niet alleen voor starters en ouderen, maar voor eenieder die graag naar of binnen ons mooie Boxtel wil verhuizen.

 

Wij waren dan ook blij te horen dat er een uitnodiging is voor 25 juni 2019 voor een inloopbijeenkomst over de bouwplannen Roderweg. Iedereen wordt bijgepraat en de schriftelijke uitnodiging is bezorgd in heel Liempde. Verder kan de Kerkheiseweg in procedure gaan want de bestemmingsplannen zijn in concept binnen, alleen de anterieure overeenkomst (bindende afspraken tussen gemeente en ontwikkelaar) moet nog getekend worden. Op beide locaties zullen starterswoningen en sociale huur gebouwd worden en volgens de huidige prognose in totaal 140 woningen. 

Over de auteur

administrator