Nieuw beleidsplan Kunst en Cultuur 2025-2030

Nieuw beleidsplan Kunst en Cultuur 2025-2030

Door ontwikkelingen in de maatschappij en de gevolgen van de coronapandemie op de samenleving was het huidige beleidsplan kunst en cultuur aan vernieuwing toe. Combinatie95 is blij met het nieuwe beleidsplan Kunst en Cultuur voor de periode 2025-2030. Het beleidsplan is niet alleen een antwoord op de lokale en landelijke ontwikkelingen, maar is ook het resultaat van een intensief proces van burgerparticipatie, waarbij er een bijzondere focus is gelegd op het betrekken van jongeren, iets wat wij als partij alleen maar kunnen toejuichen en naar onze mening ook een positieve bijdrage heeft geleverd aan het eindresultaat dat nu voor ons ligt.

We zijn van mening dat Boxtel een erg mooi cultuuraanbod heeft voor haar grootte. Echter liggen er ook nog kansen, met het Sint Lucas als mbo-opleiding die barst van de creatieve talenten. Het is dan ook fijn om te lezen dat de samenwerking met deze instelling actiever opgezocht gaat worden.

Er is uitstekend werk geleverd; iets wat onze complimenten verdient. De Boxtelse gemeenschap, kunstenaren, artiesten en liefhebbers van kunst en cultuur zijn nu aan zet.

Over de auteur

administrator