Persbericht Samenwerking’95

Persbericht Samenwerking’95

Essche raadsleden Samenwerking ‘95 kiezen voor Combinatie95

Als de twee raadsleden van Samenwerking95 uit Esch, hebben wij, Peter den Ouden en Christien Pijnenburg – van Schijndel, na goede constructieve gesprekken met lokale partijen in de gemeente Boxtel besloten ons enthousiast aan te sluiten bij Combinatie95, de grootste coalitiepartij in die gemeente.

Vanwege de herindeling van de gemeente Haaren per 1-1-2021 hebben de leden van Samenwerking ’95 die politiek actief zijn zich de afgelopen maanden georiënteerd op de nieuwe gemeenten waar zij onder gaan vallen. Wij, Peter en Christien, hebben daarvoor diverse gesprekken gevoerd met lokale partijen in Boxtel.

Op basis van deze gesprekken hebben wij de overtuiging dat de inwoners van Esch het best af zijn bij Combinatie95. Het is niet alleen zo dat wij ons het beste thuis voelen bij Combinatie95, maar dat zij ons er ook heel graag bij hebben en zich vanaf nu al willen inzetten voor de belangen van Esch. Wat ons het meest aanspreekt is de aandacht van Combinatie95 voor de leefbaarheid van alle kernen en wijken van de gemeente Boxtel, waaronder Liempde en Lennisheuvel. Wij verwachten dat na de komende verkiezingen een sterk Combinatie95 met een stevige Essche inbreng ook de beste garantie is om ons mooie kerkdorp vitaal en leefbaar te houden.

We hebben Combinatie95 leren kennen als een actieve politieke partij die zich vanaf het ontstaan sterk maakt voor de wijken en kernen in Boxtel. De leefbaarheid en identiteit van de kleine kernen Liempde en Lennisheuvel is een belangrijk aandachtspunt. Het is een moderne, toekomstgerichte partij met erg veel actieve leden en een groot en breed draagvlak. De partij is betrouwbaar, actief in kernen, wijken en buurten en gaat altijd voor de inhoud. Bij de samenstelling van verkiezingslijsten heeft Combinatie95 steeds bewezen voor een evenredige verdeling tussen mannen en vrouwen te zorgen, voor voldoende jongeren op de lijst, maar zeker ook voor een goede verdeling over de diverse kernen. Ook voor Esch worden voldoende prominente plekken op de nieuwe verkiezingslijst gereserveerd.

De tijd tot de verkiezingen in november 2020 zullen wij ons actief in blijven zetten voor de belangen van Esch, die door de gemeente Haaren in besluiten en afspraken overgedragen worden aan de gemeente Boxtel. Ook zullen wij in de gemeente Boxtel vanaf nu aansluiten en meepraten bij partij- en fractievergaderingen van Combinatie95. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor zaken zoals het nieuwe verkiezingsprogramma van de partij. Esch voelt zich thuis bij Combinatie95!

—————————————————————————————————————–

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter den Ouden, raadslid Samenwerking ’95, 06-47998506 Christien   van Schijndel-Pijnenburg, raadslid Samenwerking ’95, 0411-601895 en/of Peter Manniën, bestuurslid Combinatie95, 06-23414002

Over de auteur

administrator